COPYRIGHT © 2024
ACASĂDESPRE NOIAUTORIZAȚIE SANITARĂSCURT ISTORICASOCIAȚIA PĂRINȚILORȘCOLI ÎNFRĂȚITETIPIZATECONSILIUL DE ADMINISTRATIEMOBILITATEPERSONALREVISTA ȘCOLIINOUTĂȚICONCURSURIPREVENIRE VIOLENȚĂCONCURSURI ȘCOLARECLASA PREGĂTITOAREÎNSCRIERE 2023ÎNSCRIERE 2024LEGI - NORMEȘCOALA VERDECCD GALATIEXAMENEEVALUARE NAȚIONALĂ VIIIEVALUARE NAȚIONALĂ VIEVALUARE NAȚIONALĂ IVEVALUARE NAȚIONALĂ IISIMULĂRI EXAMENEELEVIRESURSE PREGĂTIRE EN2022-2023Clasa pregătitoare 2021-2022Clasa preg[titoare 2022 - 2023EURO 200PROFESORICOMISIA ÎNVĂȚĂTORICOMISIA LIMBĂ ȘI COMUNICARECOMISIA MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚECOMISIA OM ȘI SOCIETATE, ARTE ȘI EDUCAȚIEPĂRINȚIÎNSCRIEREA ÎN CLASA PREGĂTITOAREFORMULARECATALOG (PĂRINȚI)OFERTA EDUCAȚIONALĂTERRA - CURIOZITĂȚI GEOGRAFICEGEOINFORMATICĂMATEMATICĂ ÎNTRE JOC ȘI ȘTIINȚĂLECTURA CA ABILITATE DE VIAȚĂCLUB DE ROBOTICĂ ȘI PROGRAMARETRANSPARENȚĂ BUGETARĂCOMISIICONSILIER EDUCATIVSCIMCEACCURRICULUMACTIVITĂȚIACTIVITĂȚI 2024/2025ACTIVITĂȚI 2023/2024DESCHIDERE AN ȘCOLARLET S DO IT ROMANIA!ZIUA ȘCOLIIERASMUS+ONSSACTIVITĂȚI 2022/2023ȘCOALA DE VARĂHAI LA PROGRAMARECONCURS NEXTLABTECH 2022SĂPTĂMÂNA VERDEZIUA PORȚILOR DESCHISEACTIVITĂȚI 2021/2022REDACTIVITĂȚI 2020/2021CONCURS IORGU IORDANACTIVITĂȚI 2019/2020CONCURS IORGU IORDANACTIVITĂȚI 2018/2019CENTENARUL MARII UNIRI24 februarie 2019MICA UNIRE15 ianuarie 2019ZILELE ȘCOLIICERC PEDAGOGIC ÎNVĂȚĂTORICERC PEDAGOGIC GEOGRAFIEACTIVITĂȚI ȘI PROIECTE 2016-2017Primăvara-în dar mamei!Umbreluța ToamneiȘi eu știu să dăruiesc!Patrula de reciclareAlte proiecte/activitățiȘcoala de vară 2017Siguranță rutierăDonează o carte pentru CahulArtă și Cultură EuropeanăECDLPERFORMANȚECONCURS TERRACONCURS TERRA 2024CONCURS TERRA 2023CONCURS ȘCOALA CU CEASCONCURS LUMINAMATHCONCURS LUMINAMATH 2024CONCURS LUMINAMATH 2023CONCURS EMILIAN TROFINCONCURS EMILIAN TROFIN 2024CONCURS EMILIAN TROFIN 2023CONCURS CRSITIAN STĂNILĂEDIȚIA 2024EDIȚIA 2023PROGRAMAREMEET AND CODEMEET AND CODE 2024WEBWIZARDSHARDCORE HACKATHONUNIREA HACKATHON - 2021CHRISTMAS HACKATHON- 2020BEBRASEMPOWERSOFTFIICODENEXTLABTECHOLIMPIADE ȘCOLAREAN ȘCOLAR 2024/2025AN ȘCOLAR 2023/2024AN ȘCOLAR 2022/2023LOGOPEDIECONTACT
NU ÎNVĂȚĂM PENTRU ȘCOALĂ, CI PENTRU VIAȚĂ!
AFIS fara ura cu toleranta2
„FĂRĂ URĂ, CU TOLERANȚĂ”
        Competiția „Fără ură, cu toleranţă” este o iniţiativă națională lansată de Organizaţia Salvaţi Copiii și susţinută de Ministerul Educației Naţionale și Cercetării Științifice. Concursul se va derula în perioada 7 februarie – 24 martie 2017 și constă în trei probe:
  • o dezbatere în școală despre posibilele situații ale cauzelor de bullying;
  • o acțiune publică cu scopul de a crește nivelul de informare și conștientizare a acestui fenomen;
  • un clip video cu durata de maxim 3 minute în care să se prezinte mesaje pentru combaterea fenomenului de bullying.

           La nivelul Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan”, concursul se desfășoară sub coordonarea prof. Cristian STĂNILĂ și a elevilor de la clasa a VI-a C.

Regulamentul concursului
Din presă...
no-bullying-senecascratchingpost-com stop-bully-logo cyber-bulling-STOP
    Vineri, 24 februarie 2017, a avut loc acțiunea publică ”Fără ură, cu toleranță”, în sala de festivități a Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci. La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane din rândul elevilor, părinților și cadrelor didactice. Ne-am bucurat de prezenta dnei psiholog prof. Florentina Mititelu și dnului agent șef principal Claudiu Ianuș de la Poliția de proximitate a municipiului Tecuci. Din partea presei tecucene a fost prezentă doamna Aida Zaharia de la Ziarul Zona Tecuci. Scopul acțiunii a fost acela de a crește nivelul de informare și conștientizare cu privire la efectele bullying-ului asupra tuturor celor implicați, indiferent care este rolul lor în situația de agresiune.
Programul acțiunii a constat în vizionarea unor clipuri despre fenomenul de bullying, prezentări powerpoint, scenete și intervenții din partea invitaților. 
    În sala de festivități a putut fi vizionată și o expoziție de picturi realizate de copii în ton cu fenomenul de bullying, sub îndrumarea domnului profesor de educație plastică Ilaș Constantin.
    Mulțumesc tuturor participanților, elevi, părinți, cadre didactice și speram ca prin astfel de manifestări să devenim mai buni, mai toleranți și mai apropiați unii de ceilalți. STOP BULLYING.
                                                                                        Prof. Cristian STĂNILĂ
Din presă_2_
           Astăzi, 13 aprilie 2017, Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci a găzduit începând cu ora 18:00 activitatea „Jocurile morții”, o activitate care să edifice pe cât posibil fenomenul „Balena Albastră” promovat tot mai intens de mass-media în ultima vreme și care își face simțită prezența în rândul elevilor din țara noastră. Poate titlul activității pare prea dur, dar, cu siguranță că o astfel de activitate ne ajută să prevenim și să știm cum să reacționăm când întâlnim astfel de cazuri. Acest joc este întâlnit în rândul elevilor care nu socializează cu colegii, nu au o relație deschisă cu părinții și nu au încredere în ei înșiși. 
              După un dialog cu elevii clasei a VI-a C în care și-au exprimat opiniile cu privire la apariția jocului „Balena Albastră” și la modul în care trebuie să acționeze în cazul în care întâlnesc colegi care manifestă comportamente și intenții induse de joc, am asistat la sceneta #StopBalenaAlbastră și la versuri ale elevilor acestei clase. În final, clasa a VII-a A (dirig. prof. Taciu Doina) a pus în scenă povestea „Am uitat să mulțumesc” după scenariul și regia elevei Andrei Ana. Trebuie să conștientizăm faptul că fără o comunicare deschisă elev-părinte și fără o relație solidă școală-familie, evoluția comportamentală, atitudinală sau școlară a copilului va avea de suferit, ajungându-se în final la astfel de jocuri. Trăim într-o eră dominată tot mai mult de internet, acesta reprezentând astăzi universul copilului și cu siguranță impactul va fi mai mare și pe viitor. Elevii trebuie să conștientizeze pericolele la care se expun prin accesarea anumitor site-uri și doar împreună, părinți și cadre didactice, putem să prevenim apariția unor cazuri nedorite. 
            Mulțumesc pentru prezența la această activitate doamnei inspector prof. Alice Cristache, cadrelor didactice, părinților și elevilor.                                                                                                                 
                                                         
                                                                                                                    Prof. Cristian STĂNILĂ
„JOCURILE MORȚII”
balena albastra